Vechi

Cu ocazia unor comentarii la niste articole vechi, am avut posibilitatea sa redescopar viziuni, pareri proprii exprimate aici cu cativa ani in urma.

O experienta fantastica.

21 thoughts on “Vechi

 1. @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  @ cinemavictoria:

  Uai de mine ce surprizaaaaaaa! o.O

 2. intrebarea corecta era “ce trebuie sa fac eu ca sa nu te crezi tu”?

  ai dreptate: n-am uitat. :)

  p.s. stiam ca o sa lasi ambele comentarii. :) era mai adevarat.

 3. un proverb arab, cred, spunea asa: “cine face un lucru o data, s-ar putea sa nu il mai faca a doua oara, dar cine face un lucru de doua ori, il va face cu siguranta si a treia oara.”

  pai cred ca asta trebuie sa stergi: a treia oara. :)

  dar ar fi inuman sa-ti cer asa ceva. poate ca nimeni n-ar trebui sa ceara cuiva asa ceva, nici macar dumnezeu.

  sau ar trebui “sa fiu respectuoasa fata de” dumnezeu? :)

 4. Stii, de fiecare data cand am facut un lucru, cred ca l-am facut incepand cu a doua oara… Dar daca incercarea e la fel de valoroasa ca si facutul, as putea sa incerc – daca asta ar putea sa te faca sa nu te crezi tu.

  sau ar trebui “sa fiu respectuoasa fata de” dumnezeu? – sper ca dumnezeu sa nu citeasca blogul asta. Nu de alta, dar i-ar fi greu sa stea. Pe subiect.

  P.S. Dar daca eu as sterge din eu ca tu sa nu te crezi tu, cine ar mai povesti… Ar fi bine, dar ar fi trist. Cu atat mai trist cu cat nu am sti ca-i trist. Eu vreau sa fie cu trist. Si cu noi. Nu vreau sa fie cu sters. Si cu (ne)crezut.

 5. o sa fie ca atunci cand ai inceput sa folosesti “dap” si “asam” in texte? :) nu eram sigura ca ti se potriveste, dar era amuzant …

  stii, de multe ori, ala care o ia e la fel de raspunzator ca ala care o da …

  a, si m-am bucurat cand nu ai schimbat widget-ul.

 6. Care widget?

  P.S. O sa fie ca atunci cand… Stii, oricum ar fi fost, am incercat sa fiu sincer. In tot ce am scris aici. In toti anii astia. Si cand scriam cu “asam”, si cand eram artagos… Nu-ti poti tu imagina cat de mult imi lipseste “dap”-ul…:((

 7. da, n-am mai avea ce povesti … ba n-ar fi nici bine, ar fi ca dracu’. just let it be. eu am invatat sa ma apar, sper. :) si daca sunt p-aici la ora asta inseamna ca nu conteaza ce cred, nu? sau o fi de la pastile? :)

 8. hai ca n-am nimerit-o, nu asa se numeste? asta chiar e de la pastile. :) eu nu prea m-am preocupat de chestiile tehnice ale blogului. imaginea care iti insoteste comment-urile, ai vrut tu s-o schimbi la un moment dat …

 9. si daca tot am luat-o la vale cu sinceritatea, imi placea cand nu nimereai genitivele. erau imperfectiuni in textele tale care le aduceau mai aproape. stii ce am crezut la inceput de tot despre tine? ca esti de etnie maghiara. acum o sa razi sau o sa te infurii?

 10. Hahaahaa. Ai cam nimerit-o. Nu cu etnia maghiara, dar cu aia neromana. Dar is si analfabet, trebuie spus!

  Si sa stii ca de foarte multe ori, corectitudinea gramaticala a textelor scrise pe aici se datoreaza unor prieteni extraordinari. Le corectau pe mess si abia dupa aia le puneam :D Si astazi, cu atat mai mult, la fel fac: unde nu sunt sigur, le trimit la corectat ;)) Sau primesc mesaj dupa ce postez, gen: mai da cu niste var pe acolo, ca-i jale!

 11. ba nu, oprirea la timp s-a petrecut, pentru ca toate au timpul lor si atunci inca nu era timpul. :)

  acuma zi si tu, pe bune, nu ca merita sa te certi zdravan ca sa te impaci in felul asta? vorba vine sa te impaci, ca stim amandoi ce urmeaza. :) (acuma glumesc, nu lua si tu mot-a-mot tot ce scriu!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>