Tag Archives: Pedofilie

Desfraul estetic al mortii (II)

Post dedicat Omidei.

Scriam intr-un post trecut despre o casa in care am locuit. Acea casa era una in care vechea Evropa inca isi mai facea simtit suflul. Fiind construita in perioada Renasterii, ea a ramas intacta in interior, doar exteriorul suferind mici transformari in timpul barocului tarziu  – cand a fost restaurata pentru ultima data.

Cand am plecat de acolo, am luat cu mine ca amintire cateva din vechile fise. Le consider a fi niste opere de arta  – scrise de mana cu penita, cine stie cu cat timp in urma, pe ambele fete. Cateva dintre ele, avers/revers…

averse

reverse

averse

reverse

Cum arata biblioteca despre care vorbeam:

Desfraul estetic al mortii (I)

Am locuit intr-o casa cu o mare biblioteca privata. Mare pentru secolele XVI-XVII.

Doar traversai de’a latul un coridor imens, si cam infricosator pe timp de noapte, si, cu o cheie cat toate zilele, descuiai usa.

Cand intram acolo, mi se parea ca intru intr-un cimitir, cartile servind  atat ca groapa, cat si ca monument funerar. Titlurile erau lungi, iar uneori pe prima pagina erai intampinat de figuri aspre de barbati de mult trecuti. Daca aveai noroc, rasfoind, puteai descoperi si cate o femeie – sub chip de sfanta,  vesnic intre doua varste – ce avea pe chip, adanc sculpat, fiorul unui orgasm. Divin. Toti sunt morti astazi. Iar acea biblioteca nu era decat un loc de intalnire pentru foarte putini necrofili, violatori impatimiti de cadavre mumificate. Am ajuns astfel sa urasc femeile intre doua varste, barbatii pietrificati intru asprimea lor impotenta, dezgustator de moderna si ipocrita.

Salivez…

De aceea prefer hartia nescrisa, veche. Dar nescrisa. O hartie feciorelnica, care inca isi ofera trupul mort spre intinare. Sunt insa atat de rare…incat in momentul in care gasesti una, o mangai plangand si, urland de durere si dorinta, o dedici Divinitatii. Iar ea, sarutandu-ti talpa murdara de samanta, devine femeie intre doua varste. Cred ca pana la urma am sa le urmez, ca un anahoret ateu, pe drumul lor spre desavarsire.

…cu lacrimi. Mucede.