Tag Archives: Moarte

Uitatul in gol

Ma uitam ieri la ce mai am prin drafturile amaratului astuia de blog. “Articole” cu titluri ca Viermi sau Cenusa fac coada la publicat.

Ma uitam azi, in metrou, la cei din jurul meu. In afara faptului ca mi-am adus aminte de drafturi, am vazut un tip care citea un comics. Marvel. Si m-am gandit la Colorado. Un Colorado care exista din ce in ce mai pretutindeni. Ca si gandacii…

…si citeam:

“Batman didn’t show up. We have no Batman in the real world. He’s a comforting fantasy. We’re alone.”

Pacat cand oamenii incep sa confunde o industrie dedicata entertainment-ului cu una dedicata sperantei, salvarii. Dar si mai pacat cand realizezi ca chiar nu au nici o alta sansa.

For all of us from Aurora:

Patarei

Tallinn.

Cladirea cu acoperis rosu este o fosta inchisoare, activa pana in 2004, care a fost transformata in centru cultural, iar cele trei foste hangare pentru avioane – ce se pot vedea in partea stanga a imaginii, sus, (odinioara cele mai mari din Europa) – vor fi folosite ca si spatii pentru expozitii, teatru experimental etc.

Am vizitat inchisoarea – denumita Patarei – acum cateva saptamani… Inca nu am reusit sa ies dintre ziduri. In interiorul incintei este si o mica cafenea, chiar pe malul marii.

Inconjurat de sarma ghimpata, am fost invitat sa cumpar un sandwich.

Cateva info