Despre blog

1. Filosofia acestui blog este foarte simpla: a afla ca ceva exista este cu mult mai greu decat a gasi, dupa, informatii despre acel ceva. Rezulta: eu fac cunoscuta existenta lucrurilor, iar cei interesati pot cauta prin marea noroioasa a Net-ului si pe la chioscurile locale de difuzare a presei informatii despre respectivul film prezentat, CD sau carte / revista.

2. Referitor la screenshot-uri: ele imi apartin. Unele dintre ele au suferit si o usoara atingere din partea Photoshop-ului pentru a le face mai editabile pentru web. Altele nu au suferit nimic, dar fac pe altii sa sufere.

3. Unele din prezentarile lanternativiste, gen review, la filmele / albumele / proiectele pe care le consider ca merita sa fie vizionate / ascultate pot starni nedumeriri. Asta e.

4. Unele dintre post-urile acestui blog contin material dedicat persoanelor “adulte”!

5. Lanternativa NU participa la nici un fel de “provocari” socio-blogosferice gen lepse, posturi comune etc. Nu va obositi sa trimiteti nici un fel de oferte de participare. In aceeasi ordine de idei, Lanternativa NU accepta nici un fel de chestii gen “schimb de link-uri” si nu da seama nimanui de schimbarile pe care le face – sau nu – in lista sa de bloguri. Lanternativa nu este interesata in nici un fel de imaginea pe care o are in blogosfera romaneasca sau de alte nationalitati, incluse aici locurile pe care le ocupa prin tot felul de rank-uri cretinoide. Deal with it or, intotdeauna cu respect, get the fuck out of here!

4 thoughts on “Despre blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>